Cilindersloten

Een cilinderslot is het deel van het slot waar je de sleutel in stopt. Het is een deurslot dat je gebruikt om de deur mee op slot te draaien. Cilindersloten zijn er in verschillende soorten en maten. Bedenk welke mate van veiligheid nodig is om uw huis (of garagebox) met een veilig gevoel achter te laten.

cilindersloten

SKG2 cilinderslot

Een SKG2 cilinderslot vertragen inbrekers minstens 3 minuten. SKG2 cilindersloten hebben een doorboorbeveiliging (maar geen kerntrekbeveiliging). 

SKG3 cilinderslot

Een SKG3 cilinderslot vertragen inbrekers minstens 5 minuten. SKG3 cilindersloten zijn bestand tegen boren, kerntrekken, de klopsleutelmethode en lockpicken. Specificaties als een stalen brug, anti slagbeveiliging en gehard stalen pinnen maken het inbrekers zeer lastig hun slag te slaan. Wilt u uw deur goed beschermen tegen inbrekers, kies dan voor SKG3 cilindersloten (in combinatie met veiligheidsbeslag) óf SKG2 cilindersloten in combinatie met kerntrekbeslag. Een combinatie van SKG2 en SKG3 cilindersloten is soms ook mogelijk!

1 sleutel voor al uw cilindersloten

Het is niet fijn om met een dikke bos sleutels rond te lopen. Makkelijker is dat 1 sleutel dient voor meerdere cilindersloten. Wanneer u cilindersloten gaat vervangen dan kunt u beter gelijk kiezen voor gelijksluitende cilindersloten. Zo kunt u zowel de voordeur als achterdeur als garage openen met 1 sleutel. Bij haverkamshop.nl bestelt u direct gelijksluitende cilindersloten snel en op maat.