Met crossfit Nieuw Vennep wordt sporten nog leuker!

Normaal bewegen super gezond voor je, en dit is ook nodig is om gezond te blijven.Bij de sportschool kun je over het algemeen super goed en lekker sporten. Dit maakt het de perfecte plek om te gaan bewegen. Veel mensen proberen af te vallen tijdens het sporten. Mensen denken als je niet naar de sportschool gaat je dan vanzelf dikker gaat worden. voor een gezonde leefstijl is 30 minuten actief bewegen meestal al genoeg. Meer is natuurlijk niet erg maar 30 minuten is al genoeg als je niet meer wilt doen. Bij deze 30 minuten moet je wel contant aan het bewegen blijven. Als je kleine rustpauzes tussendoor neemt stopt deze 30 minuten dus ook. Crossfit heeft altijd het doel om meer fit te worden. Ook sterk en gezond wordt je tijdens een rondje crossfit. Bij crossfit Nieuw Vennep wordt deze crossfit super makkelijk aan jouw uitgelegd waardoor jij gelijk kunt beginnen. Er wordt hier vooral op apparaten gesport. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: rennen, roeien, springen, zware objecten verplaatsen, klimmen, duwen en trekken. Deze onderdelen helpen ook nog is het trainen van je conditie. Als je wilt afvallen is crossfit een goede optie voor jou. Met crossfit training verbrand je tot wel 10% meer calorie├źn dan bij normale training. Dit is voor veel mensen een goede reden om een crossfit training te doen.

gym

Wat is het verschil tussen crossfit en fitness?

CrossFit is net even een beetje anders dan bij de sportschool, Je zult dit ook terug voelen aan je spieren in je lichaam. Je lichaam wordt een stuk soepeler en zorgt er voor dat jij nog gezonder wordt. Je gaat allemaal oefeningen volgen die er voor zorgen dat dit allemaal mogelijk gemaakt kunnen worden. Dit soort trainingen zijn nodig om je uiteindelijke doelen te bereiken. Bij fitness ben je net even wat minder gefocust als het gaat om het trainen op dit soort apparatuur. Deze worden bij fitness natuurlijk wel gebruikt. Maar zijn uiteindelijk allemaal bedoeld voor in de crossfit. Bij sportschool Hoofddorp kan het uiteindelijk allemaal.

Hoe ziet een CrossFit training schema eruit?

De meeste training zijn niet veel verschillend dan de andere sporten. Je begint altijd met een warming-up waardoor je in ieder geval goed in je schema terug kan komen. Hoe vaak in de week moet je CrossFit doen? Dit ligt eraan wat je naast de lessen aan sport doet. Als je bijvoorbeeld aan krachttraining doet dan hoef je crossfit maar 1x in de week te doen. Als je dit niet doet wordt aangeraden om dit vaker in de week te gaan doen. Denk hierbij aan 3x keer in de week. Hoe de meeste normaal ook een normale training zouden doen.